• (06) 455 488 19

Onze nieuwtjes

UPGRADE VAN MASSEUR TOT THERAPEUTE

Door arendine Verschoof | In algemeen | op 23 december, 2017

v.a. sept17 vervolg ik mijn opleiding tot NGS sport therapeute. Deze hoop ik eind jun18 af te ronden. Het is een inspirerend en leerzaam traject. Mijn behandelingen zijn inmiddels uitgebreid met een flink aantal bindweefsel- en sportmassagetechnieken; gebaseerd op de nieuwste inzichten. Ook als je op andere wijze belast wordt dan door sport:
# als het dagelijks werk gaat doorwegen in je gestel,
# als aanhoudende tijdsdruk of andere situaties je parten spelen of
# als je herstellende bent na een ongeval,

werken mijn behandelingen vaak positief uit. Maar je kunt ook terecht als je gewoon zuinig bent op jezelf! De basis van mijn behandelwijze is niet veranderd. Het u bekende, unieke warmte-concept wat ik inmiddels al 7 jaar succesvol in mijn praktijk toepas, blijf ik zeker trouw en wordt steeds verrijkt met nieuwe toepassingen door opgedane ervaring en kennis. U bent welkom in de avonduren en op zaterdag. Hopelijk tot binnenkort en heel fijne Kerstdagen toegewenst!

COPYRIGHT © Arendine

Webdesign One House